Handla direkt

Handla direkt från oss!

Vi är återförsäljare för bl.a SWEGON och SYSTEMAIR, hos oss kan du handla allt från don till fullständiga ventilationssystem, med eller utan installationshjälp. Med 1000-tals produkter att välja mellan så hittar du det mesta du behöver här. Du kan även handla kanalsystem från LINDAB genom oss. 

SWEGON 

Swegon har bostadsaggregat avsedda för alla typer av bostäder, kontor, butiker mm. Hitta det aggregat som passar dina behov bäst här.

Med hjälp av den nya Smart-tekniken säkerställer du att ventilationen blir energieffektiv och att bostadens inomhusluft alltid är hälsosam för både bostaden och dess invånare. Läs mer om Smart ventilation här.

Alla Swegons produktserier uppfyller kraven i ecodesigndirektivets Lot 6, för sina respektive implementeringar. Mer detaljerad information om produktprestanda per ventilationsaggregat finns på webben och i programvara för produktberäkning.        

Vi kan erbjuda hela SWEGON's sortiment, från don till kompletta system.                                              

SYSTEMAIR

Systemair har sin serie SAVE som är energieffektiva ventilationsaggregat med värmeåtervinning (FTX), som ser till att du alltid andas syrerik och filtrerad luft hemma. Den stora energibesparingen gör också att det är en investering som snabbt lönar sig.

Det europeiska Ecodesign direktivet Lot 6 gäller från och med 1/1 2016. Från och med nu så måste alla ventilationsaggregat för bostäder som säljs inom EU uppfylla de krav som direktivet ställer. Alla aggregat från Systemair är nu eurovencertificerade.

Vi kan erbjuda hela Systemair's sortiment, allt från don till kompletta system.