Kontakt

Kontakta oss

Vi har bytt lokaler och finns nu på Norra Zinkgatan 2 B i Ystad, men vi jobbar i hela södra Skåne. Vill du besöka oss så är besöksadressen Blygatan 6. 

Om du vill ha rådgivning angående din befintliga ventilation hemma så kommer vi gärna på platsbesök. Då går vi igenom på plats med dig hur din ventilation fungerar och gör en okulär besiktning. Utefter dessa uppgifter tar vi sedan fram en offert på lämplig åtgärd. Om du går vidare med ett köp drar vi av besöksavgiften från slutpriset. Om du vill ha konsultation angående din ventilation så tar vi ett fast pris på 1.875 kr inkl. moms för det.

Du kan boka ett besök genom att fylla i kontaktformuläret här bredvid. För att vi ska kunna boka in ett kundbesök så fort som möjligt behöver vi din adress och ett telefonnummer. Beskriv också gärna vilken typ av bostad du har, befintligt system och om du befarar att du har problem med radon.

Välkommen med din förfrågan!

 

Kontakta oss gärna på mail! 

Glöm inte att ange din adress så blir det lättare för oss att planera besök. Pga att vi har blivt SPAM-bombade så har vi tagit bort kontaktformuläret. Istället får du maila till oss på info@sydvent.se.

Vi ber om ursäkt om det blir lite krångligare för er att kontakta oss men det är en nödvändig åtgärd just nu. Det går också bra att ringa till oss på 0411-103 33.