Om oss

Om oss

Jag och mina medarbetare står till förfogande för att förbättra Ditt inomhusklimat. Jag har över 30 års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen som byggare och inom teknisk fastighetsförvaltning. Jag kan kalla mig expert inom dessa områden utan att skämmas. Denna kunskap kan jag nu ta tillvara på och tillföra detta intressanta område. Om en installation av ventilation i er bostad/ert kontor kräver någon form av ombyggnad eller annan anpassning så har vi kunskapen som behövs för att konsultera i detta. Vid nybyggnation så kan vi även hjälpa er med rådgivning för bästa installation.

Välkomna att kontakta oss för kostnadsfri offert! Vi ser fram emot att få hjälpa Er med en smart lösning för din bostad eller ditt kontor. Tveka inte - Ring eller Maila oss redan idag!

0411-103 33 eller info@sydvent.se

 

Jobba hos oss

De nya miljö-, energi- och hälsokraven i bostäder, lokaler och skolor ökar stadigt. Våra produkter och tjänster har anpassats för att motsvara de höga krav som ställs. Vi är ett ventilationsföretag som säljer och installerar kompletta FTX-anläggningar hos kund. Kunden kan vara privatperson, en bostadsrättsförening, ett företag eller kanske en restaurang eller skola. Vi utför även service, injusteringar, utbyte av köksfläktar mm. Vi söker nu erfarna montörer för omgående anställning i en framtida bransch. Vi satsar gärna på ungdomar som vill lära sig ett framtidsyrke. Vi kan erbjuda praktik och lärlingsplatser. Eftersom arbetet sker ute hos kund i ett stort distrikt behöver den eller de vi anställer ha B-körkort och kunna arbeta självständigt med eget ansvarsområde samt ha ett högt serviceintresse gentemot våra kunder. Även om du inte har arbetat med ventilation förut så kan du vara en kandidat för oss. Om du är villig att lära, kan ta ansvar och har erfarenhet av montering och viss grundteknisk kunskap så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi vill ha personer som är driftiga, kan lösa problem och är serviceinriktade.