Handla ventilationsprodukter i vår shop

Längst ner på sidan kan du läsa vad som gäller om du vill handla i vår webshop.

Handla online med möjlighet till fri hemleverans

Som en service till våra kunder ger vi er nu möjlighet att beställa varor direkt från vår hemsida. Till de kunder som bor inom vårt distrikt kan vi erbjuda gratis hemleverans. För de kunder som bor längre bort kan vi skicka varorna med postleverans mot avgift. Avgiften baseras på om försändelsen väger under eller över 2 kg.​ Det finns också en möjlighet att hämta på vårt lager.

Betalning sker genom faktura som vi skickar med leveransen. För beställning över 5.000 kr gör vi en kreditkoll. Förfallotid på fakturan är 10 dagar. För köp via hemsidan gäller distansköplagen, vid ev reklamation och retur står köparen för eventuell frakt. De returnerade varorna skall vara oanvända och originalförpackning måste finnas kvar.

Vi ordnad leveranser inom vårt distrikt minst 2 ggr/vecka.

Kommuner som ingår i vårt närdistrikt:

Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Lund, Skurup, Svedala, Malmö,

Trelleborg, Vellinge  

Priserna på denna sida gäller vid beställning av enbart produkt. Om du vill beställa någon form av installation där dessa produkter ingår så kommer priset på varje enskild produkt vara billigare. Pris för installation ges som offert på hela utförandet. För att få offert kontakta oss direkt på info@sydvent.se eller ring till oss på 0411-10333.