Om oss

Sydvent grundades 2015 i Ystad av Ulf Olsson. Företaget har expanderat varje år men är fortfarande det lilla och personliga företaget. 

Vi är ett heltäckande företag som arbetar med ventilation inom alla brancher och vi erbjuder service, entreprenad och OVK-besiktningar. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare, byggföretag, bostadsrättsföreningar och förskolor t.ex. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för deras inomhusklimat. Vi verkar i hela Skåne.

Från projekt till färdig anläggning

På företaget finns en bred kunskap och vi är med hela vägen, från första kontakt till färdigt projekt. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb service.

När du arbetar/anlitar oss så kan du vara säker på att vi har en personlig kontakt med dig både under projektets gång och efter avslut.

TEAM Sydvent

Vårt företag genomsyras av ett personligt engagemang och hög kvalitet. Vi är ett familjärt och lokalt företag där beslutsvägarna är korta. Det gör det enkelt både att samarbeta med oss men även att jobba hos oss.

Alla typer av projekt

Vi på Sydvent tar den roll som våra kunder har behov av, från småhus till kommersiella fastigheter. Vi har höga ambitioner när det gäller flexibilitet, samarbete och kostnadseffektivitet.

Huvudkontor & Lager i Malmö

Vår senaste satsning är etableringen av vår serviceanläggning i Malmö som startar upp under våren 2021. Samt att tillföra fler kompetenta medarbetare till företaget. 

Välkomna att kontakta oss för offert! Vi ser fram emot att få hjälpa Dig eller Ditt företag med en smart lösning för Ditt ventilationsbehov.

Maila din förfrågan till info@sydvent.se eller ring till oss på 040-401840.

Arkitekt-Hus-Ritningar.jpeg